Beszámoló és tisztújító közgyűlés

- Hír - Hírek
Az Informatika és Könyvtári Szövetség 2019. május 15-én megtartotta beszámoló és tisztújító közgyűlését.

Dr. Gyarmathy Éva klinikai és neveléslélektani szakpszichológus kitűnő előadását hallgattuk meg először, a Tehetség a 21. században címmel, ami nagy érdekélődést váltott ki, igen sok új ismeretet adott munkánkhoz.
Ezután Ramháb Mária, az IKSZ elnöke előterjesztette elő a 2018. évi közhasznúsági jelentést, majd Liebhauser János, az Felügyelő Bizottság elnöke tartott beszámolót a 2018. évi pénzügyi teljesítésről, az FB ellenőrzéséről.
A hagyományokhoz híven az Elnök átadta a Könvtárügyért elismeréseket, amit ebben az éveben Fülöp Attiláné, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ nyugalmazott igazgatója, az IKSZ volt elnökségi tagja és  a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár kollektívája vehetett át.
Ezt követően Ramháb Mária az IKSZ 2015-2019. közötti időszakról számolt be, amely igen gazdag és eredményes ciklus volt a szervezet életében.
Záró napirendként a tisztújításra került sor, amelynek eredményeként a tagság 2019-2023 közötti időszakra a következő vezetőket választotta meg:
elnök: Ramháb Mária
alelnökök: Lükő Gabriella, Tőzsér Istvánné
elnökség: Fejes Csilla, Füstös János, Liskáné Fóthy Zsuzsanna, Péterfi Rita
Felügyelő Bizottság: Liebhauser János, Illés Péter, Pőcze Márta, Rakonczás Szilvia, Sikaláné Sánta Ildikó

Köszönjük a részvételt, a támogató bizalmat, az együttműködési szándékot. Eredményes és hatékony munkát, sok örömet kívánunk a szervezet tagjainak.

Budapest 2019. május 16.

Ramháb Mária, elnök

Kapcsolódó galériák